zpCUbhkAlqAxZqsAqVw3Z_Q0I18 Sumber Perkongsian Ilmu ©: November 2016google0d30047a50102498.html

Sabtu, 12 November 2016

JANA PENDAPATAN

As salam , Admin NAK BAGI TAHU satu link yang boleh jana pendapatan sampingan korang di rumah mahupun di pejabat. Sambil buat kerja ke tengok TV ke boleh klik link warna biru tu. kot kot mana tahu boleh tambah pendaptan di kala ekonomi tegah sakit ni ---->  JANA PENDAPATAN

Selamat mencuba
Read more ...

Sabtu, 5 November 2016

Borong Facial mask Membeli sambil Beramal

 
Admin nak perkenalkan Produk Facial mas jenama dari Korea ini Iaitu Purita Facial Mask
harga satu pcs di pasaran harganya adalah sekeping RM5 sahaja, tapi kali ini admin nak buat Promosi sambil Beramal di mana anda beli 20 pCS dengan harga RM40 free postage (city liner courier) Setiap RM1 yang anda beli akan di dermakan di Rumah anak-anak yatim atau di Masjid masjid terpilih Di Selangor

So apa tunggu lagu jom lah beramal, Ianya bermula dari sedikit

harga amal RM40 free postage  (city liner courier) 
anda Hubungi admin di talia whatsapp 0136056481

Semoga amalan kita menjadi barakah dan di murahkan rezeki, Sumbangan RM1 anda nanti Admin akan postkan di blog kainkapanku di masa sampai RM100 setiap kutipan


APE FUNGSI MASKER?

Masker berfungsi utk membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit muka. Sekiranya anda mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambat process kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal.

SIAPA PERLU PAKAI MASKER?

Sesiapa pun bole je pakai mask..tak kira lelaki dan perempuan.. normally dipakai oleh mereka yg menitikberatkan kecantikan dan kesihatan kulit agar bersih dan sihat.

BILA NAK PAKAI MASKER?

biasanya dipakai di waktu malam atau free time la.. biasanya mengambil masa 30-45 minit atau lebih utk kering keseluruhannya.

MACAMMANE NAK PKAI MASKER?

tak kiralah mcm mane jenisnye, yang pasti mask ni hanya perlu letak di muka dan biarkan smp kering.. Kalo jenis clay, uolls kene cuci ye. yg lain xpyh cuci pun :)

CARA SIMPAN MASKER?

Simpan sahaja ditempat kering pada suhu bilik atau bole simpan dlm fridge. Bila nk pakai, amik sahaja pastu terus tepek kat muka. Masa tu dpt rasa kulit sejuk je + mmg relaks sgt.

Read more ...